Filmer från våra klienter

Tack skickliga Krister med din fantastiska personal som fick tillbaka min VM-hund till agilitybanan efter en korsbandsskada. Du var mitt sista hopp om att hitta felet i Rosey efter att min magkänsla en lång period hade sagt att något inte stod rätt till även om hon presterade extremt bra på tävlingar. Vägen tillbaka har varit lång och rehaben tuff. Men det har varit värt varenda stund då jag nu äntligen får springa med henne igen  på agilitybanan och förbereda henne inför landslagsuttagningen. Hon är så himla lycklig över att få fortsätta med den sport hon älskar, min följsamma snälla hund har blivit busig med ett självförtroende som heter duga. Är så tacksam för att ni funnits som stöd även efter operationen och stöttat mig under hennes rehab.

En hälsning från Trolla(Oakshoot´s  quick as a flash)som opererade båda sina knän  för patella luxation för snart ett år sedan. Trolla som nu snart är ett och ett halvt år, mår bra och har haft en fantastisk sommar. Hon utvecklas hela tiden och är en helt underbar hund på alla sätt och vis.

Vi kan inte nog tacka er för det ni gjorde för henne och för oss alla. Vi hoppas att hon får må så här bra länge, länge...

Ulrika 

Galax, 2 dagar efter operation

Galax, 1 vecka efter operation

Galax, 2 veckor efter operation

Galax, 1 månad efter operation

Galax, 2 månader efter operation

Våra garantier

Om du letar efter den bästa vården för din hund så är detta bästa platsen för ditt husdjur!


  • Försklassig och högkvalitiv vård.
  • Flera års erfarenhet i branchen
  • 100% engagemang och omvårdnad ​​​​​​​