Inför besöket

INFÖR DITT BESÖK
Om din hund ska sederas eller sövas ska den vara fastande, dvs ingen mat på morgonen, men vatten får den dricka. Kvällen innan operation ska hunden badas i Hibiskrubschampo.

 

Betalning
Du betalar alltid efter ditt besök när vi vet vilka behandlingar och eventuella provtagningar som utförts. För att minska kontanthanteringen föredrar
vi att du betalar med kort. Vi ger inte ut några fakturor.
Du kan även betala med Agriakortet . Läs mer om Agriakortet på Agrias hemsida.

 

Direktreglering
Det är alltid bra att ta med dig aktuellt försäkringsnummer vid besöket. Vi utför direktreglering med försäkringsbolag om möjligt. Det är alltid upp till ditt försäkringsbolag att besluta om ersättning eller ej.
All information om din försäkring, såsom självrisk eller
dylikt finns i ditt försäkringsbrev.

 

Human Finans.
Om du nått dit försäkringstak eller av någon annan orsak har svårt att betala ditt besök har vi ett samarbete med Human Finans som räntefritt kan ge dej lån. Se till att kontakta Human Finans före ditt besök.

 

Vaccination
Ta alltid med dig aktuellt vaccinationsintyg, pass eller
stamtavla vid vaccination. Stamtavla behövs inför besiktning, höftledsröntgen och eventuellt
vaccination. Pass behövs framför allt vid rabiesvaccination.

 

Urinprov
Har ditt djur urinvägsproblem vill vi gärna ha ett urinprov. Ta med ett morgonurinprov i en rengjord burk.

 

Smittsamma sjukdomar
Om ditt djur har klåda, diarré, kräkningar, hosta eller annan smittsam sjukdom, var vänlig och anmäl dig i receptionen innan du tar in ditt djur.

 

Lite vett och etikett
Hundar ska alltid vara kopplade. Hundar är ofta glada och livliga och vill hälsa, men tänk på att andra djur och människor inte alltid uppskattar det. Det kan sitta en rädd och/eller smärtpåverkad hund eller katt i väntrummet som inte alls vill hälsa så försök att hålla alla djur separerade från varandra eller fråga den andra djurägaren innan om det är ok att hälsa.

 

 

 

Delbetalning

Humankonto

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera olika möjligheter till delbetalning av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Din betalning kan till exempel delas upp på 6 till 12 månader - räntefritt.


Grundkrav för ansökan är att den som söker skall ha fyllt 18 år, ha en deklarerad inkomst och inga betalningsanmärkningar. Säg till att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal i receptionen till med din ansökan och betalning. Du får besked medan du väntar.


Kreditansökan kan också göras på egen hand via Human Finans. Du får besked direkt på hemsidan. Klicka här för att komma till Human Finans.